Μοντέρνο ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας
DEKELIA HOTEL
KΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
2
0

DEKELIA HOTEL

Το Dekelia Hotel είναι ένα μοντέρνο ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Βρίσκεται στο όμορφο και ήσυχο Τατόι, μια ανάσα από την Κηφισιά και προσφέρει στον επισκέπτη αξέχαστες στιγμές διαμονής καθώς συνδυάζει τη διακριτική πολυτέλεια με τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

Μακριά από το θόρυβο της πόλης αλλά με εύκολη προσέγγιση σε τουριστικά αξιοθέατα, μεγάλα εκθεσιακά κέντρα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το Dekelia Hotel αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής τόσο για τους επισκέπτες αναψυχής, όσο κι εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Ευέλικτο, αποτελεσματικό, φιλόξενο με έμφαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, το ξενοδοχείο αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής φιλοξενίας.

Απολαύστε τη διαμονή σας!

HOTEL DIRECTORY
Special Offers

Plan Ahead

Plan your business or leisure trip early and take advantage of Early Booker Rates, reflecting a discount of up to 15%  in accommodation and in all F & B consumption.

VIEW MORE

Τοποθεσία

Από το Dekelia Hotel, μέσω της Εθνικής και της Αττικής Οδού, μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε όλα τα σημεία επαγγελματικού ή τουριστικού ενδιαφέροντος εντός και εκτός της Αττικής.

FIND MORE